Hulp nodig bij uw particuliere aangifte inkomstenbelasting?

De jaarlijks terugkerende aangifte inkomstenbelasting is voor de meeste belastingplichtige een lastige en tijdrovende opgave. Heeft u nog geen aangifte gedaan dan kunnen wij deze voor u verrichten. Ons kantoor beschikt over de fiscale kennis en ervaring, waardoor fiscale voordelen optimaal worden benut.

Uw belastingzaken: zoals u dat wilt, wanneer u wilt!

U heeft bij ons de vrijheid om te kiezen hoe wij u helpen. Wilt u uw zaken via de e-mail regelen? Dan is dat mogelijk. Wij zijn goed bereikbaar per e-mail. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact op nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wij kunnen voor u uw aangifte inkomstenbelasting verzorgen. Als u voor 1 mei contact met ons opneemt, kunnen wij op uw verzoek uitstel aanvragen bij de Belastingdienst. U heeft dan de mogelijkheid om de gegevens na 1 mei aan te leveren.

Als er iets verandert in uw situatie, kan dat gevolgen hebben voor de hoogte of duur van uw toeslagen. Het controleren, aanvragen en wijzigen van toeslagen kunnen wij voor u verzorgen. U kunt dit middels het offerteformulier aan ons kenbaar maken.

Werkwijze particulieren

Om de verwerking van uw aangifte zo goed mogelijk te laten verlopen, maken we gebruik van eenvoudige en heldere werkwijze. U heeft bij ons de keuze om u gegevens digitaal of per post aan te leveren en in overleg is een afspraak mogelijk. Wilt u uw aangifte door ons laten verzorgen vraag dan een vrijblijvende offerte aan zodat wij u vooraf kunnen informeren over de kosten en u achteraf niet voor verassingen komt te staan. U ontvangt van ons binnen 24 uur een offerte op maat.

 

 

Particulier

Laatste nieuws

Je eigen bedrijf starten?

Je eigen bedrijf starten?

Je hebt besloten om voor jezelf te gaan beginnen. Maar waar begin je en wat komt er allemaal op je af? De minst leuke activiteiten bij het starten van je eigen bedrijf zijn vaak zaken als administratie, belastingen en het in kaart brengen van je rechten en plichten.

Lees meer
De Zelfstandigenaftrek gaat omlaag

De Zelfstandigenaftrek gaat omlaag

Vanaf dit jaar (2020) wordt de zelfstandigenaftrek jaarlijks lager. De aftrek wordt stapsgewijs verlaagd tot deze in 2028 de hoogte van € 5.000 heeft bereikt. De overheid wil doormiddel van de verlaging van de zelfstandigenaftrek het verschil in belasting tussen zelfstandige ondernemers en werknemers in loondienst verkleinen.

Lees meer
Nieuw btw-indentificatienummer

Nieuw btw-indentificatienummer

Afgelopen oktober ontvingen bijna 1.3 miljoen ondernemers een nieuw btw-nummer. In dat nummer is het Burgerservicenummer vanwege privacy redenen niet langer verwerkt. Het btw-nummer is vanaf nu alleen nog naar het bedrijf te herleiden.

Lees meer

Vrijblijvend een offerte aanvragen?