Particulier - Administratiekantoor Twente Oost

Logo Administratiekantoor Twente Oost
Administratiekantoor
Twente Oost
074 - 2047967
info@twenteoost.nl
Ga naar de inhoud


Particulier

De jaarlijks terugkerende aangifte inkomstenbelasting is voor de meeste belastingplichtige een lastige en tijdrovende opgave. Heeft u nog geen aangifte gedaan dan kunnen wij deze voor u verrichten. Ons kantoor beschikt over de fiscale kennis en ervaring, waardoor fiscale voordelen optimaal worden benut.

Uw belastingzaken: zoals u dat wilt, wanneer u wilt!


U heeft bij ons de vrijheid om te kiezen hoe wij u helpen. Wilt u uw zaken via de e-mail regelen? Dan is dat mogelijk. Wij zijn goed bereikbaar per e-mail. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact op nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wij kunnen voor u uw aangifte inkomstenbelasting verzorgen. Als u voor 1 mei contact met ons opneemt, kunnen wij op uw verzoek uitstel aanvragen. U heeft dan de mogelijkheid om de gegevens na 1 mei aan te leveren.

Als er iets verandert in uw situatie, kan dat gevolgen hebben voor de hoogte of duur van uw toeslagen. Het controleren, aanvragen en wijzigen van toeslagen kunnen wij voor u verzorgen. U kunt dit middels het offerteformulier aan ons kenbaar maken.

Werkwijze particulieren


Om de verwerking van uw aangifte zo goed mogelijk te laten verlopen, maken we gebruik van eenvoudige en heldere werkwijze. U heeft bij ons de keuze om u gegevens digitaal of per post aan te leveren en in overleg is een afspraak mogelijk. Wilt u uw aangifte door ons laten verzorgen vraag dan een vrijblijvende offerte aan zodat wij u vooraf kunnen informeren over de kosten en u achteraf niet voor verassingen komt te staan. U ontvangt van ons binnen 24 uur een offerte op maat.

Terug naar de inhoud